Участвайте във фотоконкурса на гр. Българово!

В конкурса могат да участват всички жители и приятели на град Българово със снимки, направени през 2014 или 2015 г. Сюжетите могат да са с ежедневна тематика, природни забележителности, работна среда и всичко друго, свързано с темата. Фотографиите могат да имат социална насоченост или да са свързани с проблеми във водния сектор, недостиг на питейна вода и т.н.
 
Снимките трябва да бъдат предоставени на хартиен носител във формат А4 в кметството на гр. Българово до 17 часа на 16 март 2015 г.
 
На 22 март фотографиите на всички участници ще участват в изложба, а жури с председател Галин Комитов, известен български художник и фотограф, ще разгледа, оцени и класира участници на първо, второ и трето място. Предвидени са парични награди, съответно 80, 50 и 30 лв. Награда ще получи и най-младият участник.
 
За уточняващи въпроси и запитвания, можете да се обърнете към г-н Йордан Йорданов - кмет на гр. Българово: 0887 946 363.
 
Фотоконкурсът се провежда със специалната подкрепа на г-жа Атанаска Николова, зам.-кмет "Европейски политики, околна среда" в Община Бургас.
 
 

Posted by geolub

Сподели

Снимка на деня

Лебед във водите на Цюрихското езеро