Търси се опитен фермер за най-отдалечения населен остров на планетата

Ако си опитен и квалифициран фермер, който обича овцете повече от хората, може би ще откриеш перфектната работа за теб на отдалечен вулкански остров в Южния Атлантически океан. Най-изолираният населен остров на планетата, Тристан да Куня, търси агроном с опит във фермерството с цел да се развива земеделието на острова. 

Тристан да Куня в Южния Атлантически океан

Тристан да Куня има 265 жители, които живеят в едно единствено село - Единбург на Седемте морета. Няма ресторанти и хотели, в бизнеса тук не се използват кредитни карти. Тази британска отвъдморска територия няма свое летище, в резултат на което всички вносни стоки се докарват с кораби. Предвид, че най-близкият континентален град е Кейптаун в Република Южна Африка, разположена на над 2000 km, не е изненада, че местната общност иска да разчита повече на местна земеделска продукция, отколкото на вносни продукти.

Eдинбург на Седемте морета

Почвата на острова е неплодородна, стадата от говеда наброяват 300 броя, а от овце - около 500. Местните успяват да отглеждат собствени картофи в неголеми парцели... Ето как бъдещият земеделски консултант на острова ще се срещне с най-голямото си професионално предизвикателство. И така, ако смяташ, че имаш необходимата квалификация, може да погледнеш ОБЯВАТА ЗА РАБОТА ТУК.

Флагът на Тристан да Куня

Изображения: Уикипедия

Posted by dimitar.zhelev

Сподели

Снимка на деня

Лебед във водите на Цюрихското езеро