Стъпки в мига - Steps in a blink: Благотворителност с фотографиите на Бояна Иванчева

Да бъдеш фотограф, значи да даряваш очите си на другите отново и отново. Сега, с очите на Бояна – ту замечтани, ту закачливи, – могат да се преживеят 23 стъпки от Камино. По него хората поемат в търсене на просветление и вяра, но като всеки път той неминуемо води и до отговори на незадавани въпроси, до непредвиждани емоции" - казват организаторите на инициативата и приятели на преждевременно напусналата ни Бояна Иванчева.

 
Снимките могат да се закупят под формата на пощенски картички, а събраните средства ще се предоставят за оборудването на интерактивен кабинет по география на 18 СУ „Уилям Гладстон“, чиято възпитаничка е била Бояна. Благотворителната акция продължава и след изложбата, организирана през юли месец във PhotoSynthesis. Тя се провежда в рамките на Фонд „БОЯ" при Фондация "Работилница за граждански инициативи".
 
 

Избор на картичка

Изберете картичката, която искате по каталожен номер тук или във Facebook страницата на инициативата.  Цената на една картичка е 5 лв.

Поръчване

Картички могат да се поръчат на e-mail: krabi2008@abv.bg или в самата Facebook страницата на инициативата. 

Също така те се продават се и в бутика на Мирела Братова на ул. Шишман“ 4, точно срещу руското училище (133 СУ „Ал. С. Пушкин“).
 
 

Плащане

Заплащането може да се извърши по банков път BG61 FINV 9150 1215254507  

Задължително пишете Фонд БОЯкато основание на дарението.

или чрез PAYPAL address:
wcif@wcif-bg.org Fund BO YA
 
 

Доставка

Картичките се получават след изпращане с препоръчано писмо по пощата. цената на пратката е 1,30 лв. (до 50 гр.). Моля, добавяйте ги към цената за картичките.

 

Благотворителни пощенски картички (цена 5 лв.)

Камино 1

Камино 2

Камино 3

Камино 4

Камино 5

Камино 6

Камино 7

Камино 8

Камино 9

Камино 10

Камино 11

Камино 12

Пловдив

Синеморец

Фотографии от изложба, които могат да се поръчат на голям принт

Освен картичките, може да закупите и принтове от изложбените фотографии - цената за един принт е 50 лв. или колкото дадете над тази сума. Изработват се от печатницата на PhotoSynthesis на следващия ден.

Posted by geolub

Сподели

Снимка на деня

Лебед във водите на Цюрихското езеро