Софийски фестивал на науката 2017

Софийски фестивал на науката 2017

Софийският фестивал на науката ще се проведе от 11 до 14 май 2017 г. в София Тех Парк. 
 
Основна програма
 
В основната програма са предвидени интересни и завладяващи събития. Повече за събитията от основната програма може да прочетете тук.
 
Извънземните места на Земята е събитие (13 май от 14:30 ч.), организирано съвместно с Географ БГ, където д-р Димитър Желев ще представи на публиката кои са най-извънземните” ландшафти на Земята. 
 
Училищна програма 
 
Забавните и образователни събития за училищни групи са създадени специално за по-млада публика и предлагат атрактивни обяснения на теми от учебния материал по Математика, Физика, Химия, Биология и География.
 
Всички училищни събития са безплатни, но е необходимо да се направи предварителна резервация. Може да разгледате програмата и да направите регистрация тук. Събитията ще са на 11 и 12 май.
 
В тази програма Географ БГ участва с презентацията на д-р Димитър Желев – Ледена епоха на 11 май 2017 г. от 13:30 до 14:30 ч. 
 
Партньори на Софийския фестивал на науката
 
Софийският фестивал на науката се организира от Британски съвет, под патронажа на Министерството на образованието и науката, в партньорство със Столична община.
 
 
Географ БГ е фестивален партньор на Софийския фестивал на науката. 
 
 
 
 
Билети и пропуски
 
Достъпът до изложбите и шатрите с експерименти е свободен. За събитията са необходими билети или безплатни пропуски. От тази година безплатните пропуски вече могат да се резервират онлайн. Може да изберете събитие и запазите места – тук.
 
Фестивален пътеводител
 
Тази година Софийския фестивал на науката ще се проведе в София Тех Парк. Тук може да видите как да стигнате до там и разположението на залите, в които ще се провеждат събитията.
 
 

Posted by geolub

1 Коментара - Софийски фестивал на науката 2017

Mr. House (непроверено) September 26, 2017

Отговори
Презентацията за извънземните места бе много яка и найстина и се зарадвахме.

Сподели

Снимка на деня

Лебед във водите на Цюрихското езеро