Публикувай материал при нас!

Публикувай материал при нас!

Наскоро ви помолихме да попълните нашата анкета, в която присъстваше и въпрос за това дали бихте публикували свой материал в сайта ни. За наша огромна (и много положителна! :)) изненада се оказа, че 90% от отговорите на този въпрос са "Да". Затова решихме да не се бавим повече и да приветстваме всеки един от вас, който има желание да напише статия за нещо интересно или любопитно от света на географията или пък да разкаже за своето лятно пътешествие с фотопис.*
 
Ако ви връхлети творческа муза и решите да публикувате при нас, моля изпратете ни текста и снимките във формат MS Office Word на email hello@geograf.bg. Вашият материал трябва да бъде написан на кирилица и да не съдържа думи, изрази и внушения, които са ксенофобски, расистки или проява на друг тип дискриминация и негативно отношение. Ще получите обратна връзка от нас преди материалът ви е публикуван в сайта.
 
Очакваме ви! 
 
 
 
----------------
Нашият екип си запазва правото да не публикува материали и снимки, ако бъде преценено, че те съдържат неподходящо за аудиторията на сайта съдържание. Екипът ни си запазва правото да редактира определени изрази и думи, ако те са сгрешени. Изпращайки материала си, авторът ни предоставя безвъзмездно право да го публикуваме в уеб сайта на адрес www.geograf.bg, както и в различните социални мрежи.
 
* Материали, които съдържат текстове и снимки от други сайтове и са защитени от Закона за авторското право, няма да бъдат публикувани.

Posted by geolub

Сподели

Снимка на деня

Лебед във водите на Цюрихското езеро