Моята зимна история на 360°

Моята зимна история на 360°

Понеже 360° е списание, което наистина изпълва целия радиус от градуси и гледни точки, иска да види и вашата, да научи вашите истории и да ги сподели. За тази цел обявяваме конкурс „Моята зимна история на 360°“.
 
 
Търсят се зимни истории, които сте преживели и няма да забравите никога. Три от тях, които екипът ни избере, ще бъдат публикувани и ще получат награди.
 
 
Първа награда е публикуване на историята в зимния брой на списание 360° и ваучер за продукти с марката Deuter или Julbo от магазини “Стената” на стойност 150 лева. Втора и трета награда ще получат публикуване на историите на сайта на 360° и ваучери на стойност 50 лв. от магазини “Стената”.
 
 
Ето и какви са и правилата:
 
Очакваме текст с дължина максимум 3 страници формат А4 (до 5 400 символа) и 5-10 снимки, свързани с него. Снимките не са задължителни, но ще ви осигурят предимство в конкурса.
 
 
Текстовете можете да изпращате на имейл magazine@360mag.bg със subject: “Zimna istoria”. Крайният срок за изпращане е 11 ноември.
 
 
Историите, които спечелят, ще бъдат обявени на нашата фейсбук страница не по-късно от 13 ноември, а коя ни е впечатлила най-силно, ще можете да научите всички през декември, когато ще се появи зимният брой на списанието.
 
 
 
 

Posted by dimitar.zhelev

Сподели

Снимка на деня

Лебед във водите на Цюрихското езеро