Конкурс „Най-любим връх 2015″

Конкурс „Най-любим връх 2015″

Нашите приятели от planinar.org са любопитни да разберат кой е твоят любим връх, макар да осъзнават колко е трудно да се избере само един. Затова спретнаха малък конкурс сред върховете в България за приза „Най-любим връх 2015″. Как ще протече той?
 
Предвиждат се две фази. В първата от тях, до 4 април 2015 г. всеки ще може да сподели кой е най-любимият му връх в България. Това може да стане чрез формата тук или като оставите коментар под формата в сайта им. Задължително е да посочите името на върха и планината, в която се намира. Макар да не е изискване, можете да ги улесните като посочвате и кооридинатите на по-малко известните върхове. Всеки от вас може да предложи до три върха.
 
След края на първата фаза ще се преброят всички ваши предложения и ще бъдат предложени първите десет от тях за ново гласуване, което ще определи най-любимия връх в България за 2015 г. Гласовете от първия етап няма да важат за втория. Краят на конкурса е 6 май, когато ще знаем и окончателното подреждане.
 
Надяваме се, че ще ви бъде интересно и ще се забавляваме заедно!
 
 
Моля, оставяйте своите коментари в специалната форма тук, ако желаете да участвате в конкурса.
 
 

Posted by geolub

4 Коментара - Конкурс „Най-любим връх 2015″

Харамията (непроверено) February 08, 2017

Отговори
Рила е вълшебна планина, а харамията е един връх, който разкрива не само чудна гледка, а сякаш разказва за отдавна отминали времена. В същност - неможе да се опише с думи чувството да си на върха!

Делка Мангова (непроверено) February 08, 2017

Отговори
връх Синаница (Сини връх) - Пирин

Ели Семерджиева (непроверено) February 08, 2017

Отговори
Каменица в Пирин. Купена в Стара планина. Йосифица в Рила.

Паула Димова (непроверено) February 08, 2017

Отговори
връх Купена в Стара планина. Връх Джангала в Пирин.връх Богдан в Средна Гора. :) :) :)

Сподели

Снимка на деня

Лебед във водите на Цюрихското езеро