Два бронзови медала за България от географската олимпиада в Пекин

В олимпиадата участваха и Борислав Красимиров Борисов – ученик в X клас от ПМГ „Акад. проф. д-р Асен Златаров” в Ботевград и Ваня Емилова Стойчева – ученичка в XII клас от ПГСУАУ„Атанас Буров“ – Силистра.
 
 
 
Ръководители на отбора са членовете на Националната комисия Мариана Султанова – старши експерт в ЦКОКУО, и Стойчо Димитров –  учител в ГПНЕ „Гьоте“ - Бургас.
 
 
Велизар и Апостол участваха в Българския географски фестивал - Казанлък 2016, като Велизар спечели Първо място на индивидуалното състезание Разходка с изненади. Поздравления за учениците и техните учители!
 
 
 

Posted by dimitar.zhelev

4 Коментара - Два бронзови медала за България от географската олимпиада в Пекин

В.Т. (непроверено) February 08, 2017

Отговори
Апостол Савов е капитан на отбор "Веселите туристи" - двукратен финалист в Географиада Българския географски фестивал - Ямбол 2015 и Българския географски фестивал - Казанлък 2016 Учител на Велизар Вили Бъчваров в ОМГ "Акад.Кирил Попов" - Пловдив е г-жа Мария Томова! Честито и успех през учебната 2016/2017 г.!

Румен Пенин (непроверено) February 08, 2017

Отговори
Честито!!! Изпитвам географска гордост, че децата ни така отлично са се представили на Международната олимпиада! Само преди минути разбрах от Диди Георгиева, бившия главен експерт по География на София област, за големия успех на нашите млади географи и техните учители. Поздравление от сърце и пожелание за нови върхове в знанието на учениците и благородната дейност на колегите преподаватели!!!

В.Т. (непроверено) September 26, 2017

Отговори
В този час започва първия състезателен ден на XIV Международна олимпиада по география в Белград. Нека подкрепим нашия национален отбор и пожелаем нови успехи на младите географи на България и техните учители и ръководители!

Географ БГ (непроверено) September 26, 2017

Отговори
Пожелаваме им успех! Дано прославят България!

Сподели

Снимка на деня

Лебед във водите на Цюрихското езеро