Детско научно пътешествие: Драгоманско и Алдомировско блато

Хайде заедно да се включим в едно наистина вълнуващо пътешествие в света на прекрасните обитатели на Алдомировското и Драгоманското блато! Заедно с нашите приятели от Geo Adventures организираме първото от серията ни летни научни пътешствия за малки откриватели.
 
 
Първа спирка - Алдомировското блато. Ще се качим на дървена кула, откъдето ще наблюдаваме как живеят птиците, къде гнездят, къде се крият, как се гмуркат и какво обичат да похапват. О, и това не е всичко! В района на блатото са разположени местности, в които са се водили големи сражения, за които ще разкажем.
 
 
Но това е само началото! Отправяме се към Драгоманското блато, където ще посетим Центъра за опазване на влажните зони. Ще се докоснем до истински живи костенурки, а за финал ще поиграем на голяма детска площадка.
 
 
А в края на експедицията - запомнилите най-много факти, свързани със значението на тези ценни природни територии, ще получат награди!
 
 
Кога?
16 юли 2016 г. (събота)
потеляне: 9:00 ч. - прибиране: ок. 17:00 ч.
 
 
Кой може да се включи?
Пътешествието е предназначено за деца над 5-годишна възраст. Родители също могат да се записват. Децата на възраст между 5 и 8 години задължително трябва да са с придружител (родител). 
 
 
Цена:
Цена за дете (25 лв.) 
Цена за родител (30 лв.)
Цената включва транспортните разходи, застраховка, такса за посещение на център "Драгоманско блато" и образователна програма през целия ден. Храната и водата се осигуряват лично.
 
 
При възникнали въпроси не се колебайте да ни пишете на hello@geograf.bg
 
 
 
 
 
 
 
 

Posted by dimitar.zhelev

Сподели

Снимка на деня

Лебед във водите на Цюрихското езеро