Бяла планина - фотоконкурсът на planinar.org

Бяла планина - фотоконкурсът на planinar.org

Скъпи приятели, туристи-планинари!
 
 
С края на летния планинарски сезон, ние от planinar.org решихме да започнем плавен преход към предстоящите зимни дни в българските планини, като организираме фотоконкурс на тема „Бяла планина“. Всеки може да участва с неограничен брой авторски снимки, правени в/на територията на планините в България, но само при условие, че на снимката има сняг. Снимките може да показват гледки, върхове, гори, реки, потоци, пътеки, животни, растения, хижи. Стига да има сняг. Кадрите не трябва да са обвързани с договор за изключителни авторски права към трети лица.
 
 
Крайният срок за участие е 23:59 ч. на 08 декември 2015 г. Снимките си изпращайте на e-mail radoslav@planinar.org, като ви молим да посочвате с няколко думи това, което ни показвате. Снимките, участващи в конкурса ще бъдат качвани в този албум на facebook страницата ни. Снимката победител се определя по броя събрани харесвания. За автора на снимката, събрала най-много гласове е предвидена награда – книгата Оцеляване в дивата природа с Беър Грилс.
 
 
Някои бележки:
Изпращайки ни вашите снимки вие се съгласявате те да бъдат публикувани на planinar.org и на facebook страницата на сайта. Снимките могат да съдържат върху себе си най-много името на автора, негов псевдоним или лого, но не и имена на търговски дружества, web сайтове и др. Снимки, които нарушават това правило няма да бъдат допускани до участие.
 
 
Успех на всички!
 
 
 
 

Posted by dimitar.zhelev

Сподели

Снимка на деня

Лебед във водите на Цюрихското езеро